2012. január 13., péntek

Félix

Félix baba mostanában gyors fejlődésnek indult.Lassan már egyáltalán nem lehet babázni.Azt szeretem benne most a legjobban, ahogy megy a nagyobbak után.Autózik velük, megy ha kártyáznak, folyamatosan utánuk futkos.Látszik rajta már sokkal jobban érdekli a gyerektársaság, mint amennyire vonzó a mi babusgatásunk.
Örülök ennek a téli tavasznak, mert sokat tudunk kint játszani. Nagyon szeret kint lenni az udvaron és a tyúkokat nézni.csak áll és teljesen el van bűvölve tőlük.Mostanában viszont elkezdett félni.A kutyáktól mindig félt, most már a kakastól is, igaz tőlük csak akkor ha kukorékolnak.Ezt a félelmét csökkenti ha nincsenek kiengedve és mivel én sem szeretem kint látni őket, megvan a kifogás miért maradjanak a helyükön.Apukája ugyanis folyton kiengedné a baromfit, mondván jót tesz nekik.Ezt tudom de a terasznak és a járdának éés a cipők talpának nem tesz jót.
  Ha a Bendegúz nem akar elaludni esetleg tele torokból sírdogál a babakocsiban, elmegyünk sétálni.Nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé, mert nincs járda az út mellett, kilencvennel száguldó, megrakott, pótkocsis teherautók pedig vannak az úton.Azért jó, hogy ha sétálunk elfárad, ebéd után könnyebb lefektetni.
  Kezd rátalálni az akaratára és ezt a tudomásunkra is hozza.Nagyon édes amikor nekiáll sikongatni, hátha mégis lehet.Az apjánál eleinte bevált, nálam sose és most már apuci is kezd átlátni a szitán.Leginkább a Verdák újbóli megnézésére próbál így rávenni, de azon az állásponton vagyok, hogy napi kétszer  bőven elég.
  

1 megjegyzés: