2012. szeptember 26., szerda

Költözés

Régóta készülök megírni ezt a bejegyzést, de mostanáig csak halogattam, nem is tudom miért.
Szóval, szombaton költözünk. Nagyobb lesz a házunk, így sokkal kényelmesebb is, kicsit talán a gyerekek közti feszültségek is csökkennek. Igazán még most sem nagyon hiszem el, hogy sikerült elintézni, de most már megvan.
 Egyedül a régi házunk aggaszt, mert ugye két hitel párhuzamos fizetése nálunk sokkal jobb anyagi helyzetben levőket is megizzasztana, hát még minket ! Úgyhogy légyszives szurkoljatok, hogy minél előbb sikerüljön eladnunk.
 Sokat vacilláltunk mi lenne a helyes lépés, amikor megkaptuk a lehetőséget, végül azt a megoldást választottuk, ami inkább hosszú távon lesz jó a családnak. Ha maradunk, sokat könnyíthettünk volna az anyagi helyzetünkön, de sajnos itt számomra semmi lehetőség nem lenne munkához jutni. Persze ez majd évek múlva jelentett volna gondot, de innen egyre reménytelenebb. Nem szeretném megvárni nekem sikerül-e.
 Azonkívül oké, hogy sok jó ember kis helyen is elfér, de azért ennek is van határa, akárcsak az én tűrőképességemnek is. Na jó ez kicsit olyan mondvacsinált indok, mert eddig is megvoltunk,  de tényleg kezdek a helyhiány miatt egyre türelmetlenebb lenni.
 Így hogy a költözést választottuk, lett egy kényelmes házunk, mivel ott van bőlcsöde el tudok helyezkedni (legalábbis nagyobb esély van rá), vagyis haladhatunk előre az életben. Persze ennyi gyerekkel nem lesz egy sétagalopp, meg hát ott lesz az az érzés, hogy  "milyengonoszvagyokszegénygyerekeketbölcsibeadom". Nehéz lesz kimozdulni a komfortzónámból, de most már egyre inkább érzem, hogy muszáj.
 Úgyhogy költözünk. Szegény kicsi házikónk elvesztette a csatát, egy nagyobb ellenében, de hát remélem hamar új gazdára talál!

10 megjegyzés:

 1. Nagyon sok erőt, és kitartást kívánok nektek a költözéshez! Majd írd meg milyen volt.:-)))
  Az újdonság varázsa, meg lehet jót fog tenni mindenkinek, és drukkolok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Anikó! Megírom mindenképp!

   Törlés
 2. Sok örömet és boldogságot az új házatokhoz! Biztos hogy jó lesz és kényelmes. Az hogy bölcsibe adod a gyerekeket azért egy percig sem főjön a fejed. Erősen fogok arra gondolni hogy sikerüljön eladnotok a kicsi házat!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Éva! Hát igen, a bölcsi a gyenge pontom.

   Törlés
 3. Gratulálok! Majdnem egyszerre költözünk. :) (Mi majd 2 hét múlva, ha az eladó kiköltözik, amit nagyon remélek!)
  Nálunk egy hajszálon múlt, hogy nem lett bölcsis Hanna, mert igen, a törlesztőket fizetni kell, gyesből+ keresetből meg nem olyan könnyű, így úgy volt, hogy mennem kell melózni. Teljesen megértelek, hogy rossz érzéssel tölt el a bölcsi, de kívánom, hogy könnyen túltedd magad rajta. A költözéshez pedig sok erőt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor nálatok is mozgalmasak a napok! Sok sikert nektek!

   Törlés
 4. Én is minden jót kívánok nektek! Jó költözést, és gyors házeladást!!! Majd én is várom a beszámolót!

  VálaszTörlés
 5. :)))
  Örülök Nektek!
  Bár azt hittem most hétvégén volt a nagy nap. Már akartalak hívni, hogy sikerült berendezkedni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még csak most megyünk. Remélem a berendezkedés gyors lesz!

   Törlés