2012. október 13., szombat

Költözés II

Ma a Gáborral, és a Csabival focitornán voltunk, ők játszottak. Mivel a Bozsik program közben nem lehet átigazolni egy másik csapathoz, Tápióbicske színeiben játszottak. Nagyon ügyesek voltak, négy mérkőzésből hármat nyeretek. De nekem nagyon rossz volt "visszanézni". Nem számítottam rá, hogy ennyire mélyen fog érinteni, az ismerősökkel való találkozás. A mostani hangulatom szerint, rögtön pakolnék, és mennék vissza, vagy ha lehetne egész egyszerűen az elmúlt két hetet semmissé tenném. Nehezen tudom megfogalmazni, de úgy érzem nemcsak tizenegy évet hagytam a hátam mögött, hanem az egész életemet. Ott sok embert ismerek, itt jóformán senkit, és pillanatnyilag el sem tudom képzelni, hogy ismerősöket, hogyan is szerezhetnék. Annyira idegen itt minden, és majdnem mindenki, hogy szinte fáj a "magány". Tudom, hogy a változások nem minden esetben fájdalom nélküliek, de nagyon nem szeretem ennyire elveszettnek érezni magamat. Most már kezdem érteni, mit érzett a férjem amikor hozzánk költözött. Pár napot még eldagonyázgatok az önsajnálatban, utána majd szép lassan kialakul minden.

A költözés minden zökkenő nélkül lezajlott, és elég gyorsan a helyükre is kerültek a bútorok, és a többi holmi is. Az egyetlen ami nincs az a meleg víz. Ugyanis a gázt olyannyira kikapcsolták, hogy még az órát is elvitték. Persze erről tudtunk, csak arra nem gondoltunk, hogy ennyire bonyolult lesz a visszaköttetése. Kémény ellenőrzés, nyomáspróba után lehet csak gázunk újra, amik nincsenek ingyen. Végül ia a gáztűzhely palackos, vegyestüzelésű kazánnal fűtünk úgyhogy azt a pár napot?, hetet? kibírjuk. A ház nagyon kényelmes, van benne három hálószoba, és a padláson még kettőt fogunk kialakítani a két lánynak. Ők ketten lesznek olyan kiváltságos helyzetben, hogy külön szobát kapnak. Gábor-Csabi,és  Félix- Bendegúz fognak két szobán osztozni. Még szoknom kell olyan apróságokat, mint a lépcső, és Bendegúz közötti viszony. Nagyon szeret az összes lépcsőn fel, és lemászni, és persze egyre ügyesebb, de azért nem hagyhatom szabadon garázdálkodni. Szóval szokjuk a háromszor akkora házat mint a régi. és az új életet.

6 megjegyzés:

 1. Veled érzek hidd el majd kis idővel elmúlik a vágyad a régihez. Ahogy írod jó kényelmes a lakás ez a lényeg, lehet hogy most az idén már annyira nem lesz lehetőséged az ismerkedésre, de talán majd tavasszal.Ilyenkor már mindenki inkább a lakásban tartózkodik. Azt kívánom hogy mielőbb találd meg a helyed nyugodj meg és idővel biztos hogy kellemesebb érzéseid lesznek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Éva! Most már jobb, csak a régi utáni vágy intenzitása volt ami váratlan volt.

   Törlés
 2. Jó lesz ez! Biztosan kell idő hozzá, én is nehezem viselem a változásokat, de jó lesz! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen jó lesz, csak nehéz kivárni. Nemcsak röghöz kötött vagyok, hanem türelmetlen is:)).

   Törlés
 3. párszor eljátszottam ezt én is. Harmadszor verek gyökereket, és most, hogy esély van egy újabb költözésre, én is bizonytalan vagyok, pedig az álmunk válhatna valóra. Talán mégis elég volt.
  Szóval tudom, te is már sokadszor, de jó lesz! Nehéz a változás, de előre visz!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha az álmotok válna valóra, akkor lehet érdemes volna belevágni! Szívesen olvasnék róla, ha eljön az ideje!

   Törlés