2013. május 11., szombat

Sziasztok

Bár jó hosszú szünet után, de jelentkezem végre. Bár sok minden történt az elmúlt hónapok alatt, valahogy nem tudtam rászánni magam az írásra. Legnagyobb változás mindenképpen az, hogy lett még egy gyerekünk.
Nem saját, a húgom kisfia került hozzánk, ők olyan helyzetbe kerültek, hogy pillanatnyilag nem tudják nevelni. Nagyon furcsa számunkra is, hiszen annyi idős mint a Félix, így olyan mintha ikrek lennének. Remélem hamar összeszokunk, és ő is jól fogja magát érezni nálunk. Mondjuk neki elég nehéz lehet egyke lévén egy nagycsaládba bekerülni. Most még elég jól veszi az akadályokat, szófogadó, amolyan "de szeretnék én is egy ilyen gyereket" típus. Meglátom milyen lesz ha megmelegszik itt. Egyébként nagyon édes, ahogy már most úgy mondja, hogy haza megyünk a bölcsiből, az autónkkal.:)


A hónap elején megint csak ballagásokra mentünk, most meghívottként. Az Attila, és a Krisztián párjaik ballagtak. A nagykátai ballagás teljesen ismerős volt a fiúk révén, de az Attila párja Tatabányán ballagott.
Jó sokat autóztunk, én a nulláson szabályosan rettegtem, főleg mikor útépítés miatt csak kétsávos lett. Tatabánya felé az egyes út gyönyörű volt. Olyan jólesett gyönyörködni benne! Tarján pedig, ahol Attiláék laknak, kimondottan szép a sok erdőtől körülvéve!
Hazafelé belebotlottuk pár eszementbe, akiknél csak remélni tudtam nem karamboloznak pont előttünk előzés közben.
Ha úgy volna pénzünk, ahogyan nincs, biztosan minden hétbe beleszorítanánk egy kirándulásnyi kocsikázást, a gyerekekkel is, meg nélkülük is. Meg vehetnénk egy túramotort is, azzal kettesben motorozni... na ez inkább a férjem álmaiban szerepel. De azért elmennék vele, lehet elöbb-utóbb engem is megcsapna a benzingőz!:))
Elképzelem ahogy meglátogatjuk Attiláékat, felfelé a szerpentinen, még élvezném is, lefelé sanszosabb, hogy rettegnék. De mennék. Egyre kevésbé szeretek a férjemtől külön lenni, még akkor is ha csak dolgozni megy. Azt hiszem nagyon gyorsan el kell helyezkednem!:))

10 megjegyzés:

 1. Örülök hogy hosszú hallgatás után jelentkeztél de gondolom nem lehet könnyen gép közelébe kerülnöd. Azt hogy bővült a családotok ami eddig sem volt kicsi, sajnálom a kisfiút hogy a kis élete így alakult . Gondolom jó volt kimozdulnod otthonról a leírásodból legalábbis erre következtetek.Békés nyugodt hétvégét kívánok nektek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gép közelébe még csak kerülök, csak agyam nincs már írni.
   Biztosan nem könnyű Ádámnak, de szerencsére a szülei viszik rendszeresen.
   Tényleg jó volt, pláne nagyon szeretek autózni, ez pedig kimondottan hosszú volt.:)
   Neked is szép hétvégét kívánok!

   Törlés
 2. Hahó!:-) De jó, hogy újra itt vagy!!!:-))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Anikó! Őszintén nekem is jólesett már írni!:))

   Törlés
 3. Sziaaaa!!! :-)))
  Örülök, hogy újra írsz! Nagyon tetszik, hogy magatokhoz fogadtátok az unokaöcsédet! Szuperek vagytok!

  VálaszTörlés
 4. Köszi Dominika! Nekem is jó érzés, hogy tudok segíteni nekik.:))

  VálaszTörlés
 5. Kedves Erika,
  én újoncként olvaslak, S.Heni által hallottam Rólad/Rólatok. Nagyon jó olvasni Rólatok. :) Reméljük a kis Ádám szüleinek a helyzete rendeződik, és a kisfiúban csak a kellemes emlékek maradnak meg, és mindig örömmel megy majd az unokatestvérekhez. Kívánom, hogy mielőbb rendeződjön a szülők helyzete, bár tudom hogy nem teher Nektek, és ez a legjobb megoldás ebben a helyzetben. Minden jót kívánok Neked és Családodnak! :)

  VálaszTörlés
 6. Szia Patrícia, üdv nálam!
  Mindenképpen azon vannak, és ebben a helyzetben tényleg ez a legjobb megoldás. Szerencsére nagyon alkalmazkodó kisfiú, és jól is érzi magát nálunk. De azért az ő érdeke az, hogy minél előbb visszakerüljön a szüleihez.:)

  VálaszTörlés