2014. február 28., péntek

A legutóbbi bejegyzésem akkor született amikor elkezdtem dolgozni. Ez akkor íródik amikor eljöttem onnan. Az elmúlt kilenc hónapot minden nehézségével együtt élveztem. Megismertem egy olyan világot ami a folyamatos lüktetésével teljesen elvarázsolt. Jó érzés volt részt venni abban, hogy ha valaki adott boltba jár vásárolni, mindent megkapjon amit szeretne. Bár voltaképpen az én részem ebben elég közvetett, egy ideje elvállaltam olyan munkakört is, ahol már közvetlenül is részese lehettem. Ezt  élveztem a legjobban.
De. A Réka kiment dolgozni Ausztriába, így a gyerekek felügyelete megoldatlan lett. A férjem két műszakban dolgozik, az én munkaidőmmel ez összeegyeztethetetlenné vált. Maradt a váltás. Szerencsém van, mert már csak a kilépőpapírjaimra várok, hogy intézhessem a belépésemet. Helyben fogok dolgozni, hat órában, 8-14.30-ig.
Tudom indítani a gyerekeket, amikor hazajönnek itthon leszek, rengeteg idő tudok majd velük tölteni. Ráadásul terminállal fogok lövöldözni, írkálni fogok és pakolászni. Pont mint eddig. Mégis teljesen mást csinálok majd. Panaszra okom nem lehetne, hiszen lesz munkám és a feleannyi munkáért a fizetésem ugyanannyi lesz. Mégis. Raktárban dolgozni csodás. Legalább a férjem révén egy kicsit részese maradhatok ennek a folyamatosan lüktető, zakatoló világnak.

6 megjegyzés:

 1. De jó hallani rólad!!! És azért ezek nagyon jó hírek!!! Örülök nektek! Hátha írni is lesz időd... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Dominika! Tényleg jók! Azért már izgatottan várom, milyen lesz ennyire keveset dolgozni:). És igen több időm lesz a blogra is!

   Törlés
 2. Én is csatlakozom Dominikához! Remélem, többet hallunk felőletek!:-)
  Nagyon jó hírek!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neked is köszönöm Anikó! Igyekszem, hogy javuljon a teljesítményem olvasás, hozzászólás és írás ügyben is!:))

   Törlés
 3. Örülök hogy jelentkeztél már legalább! A napokban láttam valahol megjegyzésedet és éppen az volt eszembe hogy mi van a raktár imádatoddal? Akkor minden rendben ez jó!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az imádat megmaradt:) Talán majd egyszer még...

   Törlés